Gehele verzorging van velgschade
De-montage van wielen
Balanceren
Vier wieluitlijning

Reparatie van velgschade is onze specialiteit!

Velgschade kan ontstaan door het raken van een stoeprand, het rijden door gaten of kuilen in de weg of het raken van obstakels. Schade aan uw velg kan erg vervelend zijn en doet afbreuk aan de uitstraling van uw auto. De velg kan bekrast, gedeukt of verbogen zijn. Al deze schadesoorten kunnen wij voor u verhelpen! Uw velg zal er weer als nieuw uitzien. Zonder dat u ergens omkijken naar heeft, zullen wij ervoor zorgen dat u weer tevreden bent over uw velgen. Wij hebben alle apparatuur in eigen bezit om direct aan de slag te kunnen met ieder probleem.

Benieuwd of wij u kunnen helpen?

Neem gerust contact op, of bekijk onze andere werkzaamheden!

Wij repareren elke soort velg, waaronder stalen velgen en lichtmetalen velgen, tot en met 27 inch. Reparatie kan in bijna alle gevallen uitgevoerd worden. Mocht reparatie echt niet meer baten, dan kunnen wij altijd opzoek gaan naar dezelfde velg om u toch van dienst te kunnen zijn. Dit kan zowel een originele eerste (OE) montage velg zijn, als een velg van een andere leverancier.

 • Velgen richten
  Een kromme/gedeukte velg kan gerepareerd worden door middel van het richten van de velg. Wij hebben professioneel gereedschap in eigen beheer om uw velg opnieuw te richten zodat deze weer in originele staat verkeerd.
 • Velgen polijsten
  Een velg polijsten geeft uw velg weer een stralend en exclusief uiterlijk. Wij hebben professionele apparatuur in huis om uw velg professioneel en vakkundig te polijsten.
 • Velgen ontlakken
  Een velg die in een kleur is gespoten, moet eerst ontlakt worden voordat deze gepolijst kan worden.
 • Velgen coaten
  Het coaten van velgen is een soort verfproces (coaten is sterker dan verven!) waarbij met perslucht poeder op een velg wordt verstoven. Het poeder blijft plakken en wordt later in een oven gesmolten en/of uitgemoffeld.

Het voordeel van velgen coaten is dat er geen oplosmiddelen vrijkomen. Er zijn geen chemische middelen nodig om de coating aan de velg te laten hechten, poeder coaten is daarom een milieuvriendelijk proces. Een velg coaten kan alleen als de velg uit slechts een kleur bestaat.

Nieuwe velgen

Mocht u interesse hebben in een nieuwe set velgen, dan verwijzen wij u graag door naar de website van Inter-Tyre (www.inter-tyre.nl). De velgen die hier getoond worden, kunnen wij bestellen en binnen enkele dagen bij u monteren. Ook horen bijpassende winter- en/of zomerbanden tot de mogelijkheden.

Wilt u uw oude set velgen verkopen? Vraag naar de mogelijkheden!

  Neem vrijblijvend contact op